Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Lära känna-lista

10 november 2015

Ny blogg och en recap över vem jag egentligen är och vad jag gör om dagarna.

Hur gammal är du?
30 år!

Hur gammal känner du dig?
Just precis som 30 med allt vad det innebär av smärre livskris och alla de där vanliga frågorna: vem är jag, var skall jag bo, hur vill jag leva livet, gör jag något vettigt?

Var bor du?
I Kronohagen i Helsingfors, väldigt mysigt kvarter och det öppnar fler och fler små butiker, caféer och lunchställen. Känns liksom nästan som hemma här nu.

Vad har du gjort i dag?
Jobbat på Marthaförbundet, där vi bland annat kom på en bokidé med en kollega, planerade julrecept med en annan kollega, redigerade ett filmklipp och bilder, intervjuades om klädbytardagen och gick an helt allmänt framför en datorskärm. Cyklade till dagis, gjorde misslyckade Hasselbackspotäter (måste börja läsa recept och inte tro att jag har förmågan att freestyla i köket), badade med Märtha, nattade och gjorde sista korrigeringar i en tryckprodukt.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Senhöst, kraven är inte så höga. Lite tända ljus och så är det mys.

Är du beroende av någonting?
Av cokis, det är inte så bra. Och Bloglovin-appen.

Vilket är ditt favoritgodis?
Pantteri, alltid. Och Pätkis.

Vilken är din favoritaffär?
Affären Olkkari här i Kronohagen. Den har en sådan där ”göteborgsk-inredningsbloggare-vibb” över sig, man vill ha det mesta i den. Herrejess, snart plockar dom säkert fram julpyntet också. Går dit ofta, lyckas sällan övertala mig om att köpa något dock. Minimalist som man blivit på äldre dar.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Helt och fullt en morgonmänniska. Jobbar som effektivast från sex till tolv, efter det går det nerför. Där vid nio är hjärnan så nersmutsad från dagen så jag får inget vettigt gjort.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Magnus, som överraskade mig med en påse Da Capo i lördags.

Är du blyg?
Ja, exempelvis när jag skall mingla på finska, då är jag inte precis sprittande. Eller i gäng där jag inte känner något, då blir jag tyst och trist.

Vad heter du i andra namn?
Charlotta.

 

Nästa

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply