Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Matfotografering

Närmat när den är som allra bäst

19 november 2015

I somras gjorde Jonas, Magnus och jag ett litet magasin för restaurangen Köttkontrollen i Karis. Och nu kommer nummer två! Den här gången är det Miilo, Magnus och undertecknad, och givetvis krögarna, som fotograferat, skrivit och kockat ihop ett till storleken litet magasin fullspäckat med mycket kärlek till närmat, råvaror i säsong och slow food! Håll utkik i slutet av denna vecka på Köttkontrollen eller i Köttkontrollens butik. Om du inte råkar bo i närheten kanske det är läge för en utflykt. Och hej, missa inte brunchen på Köttkontrollen under veckosluten.

Här kan du läsa nummer 1.

22408896975_c1cab98393_b

Koncentrerad redaktör/fotograf arrangerar ost från den lilla köttbutiken. Notera även korgen, den bästa av 30-års presenter.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply