Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

En anspråkslös liten stad

29 november 2015

Det pågår en renovering i min fasters hus i Ekenäs, vilket leder till en hel del renoveringsspill. Så som små träblock från olika brädor och lister. I ungefär ett halvt år har jag tänkt att jag skall slipa upp några av dem och göra en liten stad av dem. Till en början hade jag långtgående planer på att måla pittoreska husfasader, men sådant där småpetigt är jag inte så bra på. Så jag köpte tavelkritsfärg som man får i valbar färg numera, och så ritade jag lite småhafsigt in fönster här och där med skolkrita. Och så kan man sudda ut och ändra när det känns rätt. Gav dem till Märtha i lillajulsklapp, och hon verkade uppskatta det hela.

_MG_4621

Nästa
Föregående

You Might Also Like

2 kommentarer

  • Svara Amppeli 3 december 2015 at 06:25

    Hej, vad fina staden blev! Och hur gullig julklappsidé 🙂 Jag skulle vilja ha en likadan för mig själv för juldekorationen. Tack för din blogg, du har så fina bilder och bloggen är också bra för att friska min svenska.

  • Svara emzi 7 december 2015 at 17:09

    Så söta!

  • Leave a Reply