Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Sponsorerat: Uppiffad telefon

2 december 2015

 

Det här inlägget är ett samarbete med Ifolor och Suomen Blogimedia.

_MG_4882

I samarbete med Ifolor, en tjänst via vilken du kan beställa helt vanliga pappersfotografier eller andra produkter med egna fotografier eller bilder på, fick jag testa att beställa hem några grejer med tryck på. Eftersom det finns två tryckare i familjen bestämde jag mig för att hoppa över korten och tavlorna. Istället testade jag på telefonskalen, i brist på just den varan trots två telefoner som lever farligt i väskan och fickan.

Min egen telefon fick ett mönster jag klippt ut i kartong och sedan fotograferat. Smällde på min nya blogglogo och är mycket nöjd med slutresultatet. Som ett visitkort som kan ligga framme på bordet. Fint, matt och inte alls så klumpigt som jag ofta upplever telefonskal.

_MG_4897


Sen fick jag feeling och gick all in på julen och sökte upp en bild på lussekatter ur min portfolio. Jag må vara fånig, men att ha den här telefonen på skrivbordet såhär i juletid uppskattar jag. Ni vet, det är det lilla som ändå sätter stämningen.

23358322162_7424354280_o

Slutligen beställde jag ett pussel, eller kanske vi kan kalla det för ett ego-pussel, till Märtha, föreställandes Märtha. Hon gillar att pussla, och det har visat sig att jag också gillar denna meditativa syssla (och det där pusslet är ju kanske inte helt enkelt för en toddler). Dock inser jag i skrivande stund att det enda rätta skulle ha varit att beställa ett bergslandskap till min syster Astrid, som både gillar berg och pussel (typ enfärgade 1000-bitarspussel). Hur som, fint pussel med trevlig matt yta. En bra julklapp kunde exempelvis vara just ett pussel med motiv av ett gemensamt resemål.

TÄVLING!

_MG_4799Nåja, dags för aktivering. Nu har du chansen att vinna ett presentkort på 50 euro till Ifolor! Delta genom att i en kommentar länka till en bild du skulle vilja framkalla och berätta i vilken form (som en mugg, pussel, kort, tavla …). Tävlingen pågår fram till måndag morgon kl. 9, då drar jag en vinnare! Obs! Tävlingen förlängd till onsdag kl. 24.00. 

Uppdaterad: Lottningen gjord, Hanoscha vann denna gång, grattis!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

6 kommentarer

 • Svara Kugge 2 december 2015 at 19:18

  Åh ditt telefonskal är superfint! Vilken bra idé! Jag tror jag skulle vilja framkalla en tavla med den här skrivmaskinen, som inspis och påminnelse – SKRIV!
  https://michaelafi.files.wordpress.com/2015/08/skrivmaskin.jpg?w=676

 • Svara Ella 2 december 2015 at 21:19

  Jess vilken bra tävling! Jag skulle beställa en tavla med den här bilden där jag är på resa i Chile. Är just nu på utbyte i Argentina så det skulle bli en perfekt present åt föräldrar eller mormor/farmor där hemma i Finland. Bilden: http://tinyurl.com/ella-chile

 • Svara hanoscha 2 december 2015 at 22:10

  vad kuuuul! alltså älskar ju mitt gbg hur mycket som helst så kanske helst av allt nån bild från stan, typ denna:

  https://www.instagram.com/p/8drT2wpls1/?taken-by=hanoscha

 • Svara Lisa 3 december 2015 at 14:37

  Jag sku välja ett pussel och ge det åt min mamma så att alla hennes barnbarn (mina brorsbarn alltså) sku kunna pussla ”Lisa seglar pusslet” när de är där på besök!
  http://livetmedlisa.ratata.fi/Site/Data/2360/Images/vid_rodret.jpg

 • Svara Jenny 9 december 2015 at 13:29

  Det finns så mycket fint och roligt man kan göra av bilder. Möjligen skulle jag göra en tavla eller ett pussel av denna bild: https://www.instagram.com/p/zEvIIiI8Rz/ fast allra helst skulle jag göra en fotobok med foton från vår dotters första år, men hon har bara funnits tre månader ännu 😉

 • Svara mia 9 december 2015 at 14:47

  Sommarens stugsemester som fotobok (som jag planerat att göra sen i somras…) – bilden ifråga är visserligen tagen från bastutrappen i oktober men stugan syns och ja… Why not 🙂

  https://www.instagram.com/p/_Ej1iQIGeX/?taken-by=19mhm75

 • Leave a Reply