Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Julmyset Spinneriet

En gren i taket

8 december 2015

För någon vecka var det dags för den första julfesten på Spinneriet. Jag anmälde mig som ansvarig för dekorationerna redan i februari när vi flyttade in. I mars köpte jag ett lysande julgubbsansikte från loppis. Dock visade det sig att det är utmanade att pynta så här stora och relativt tomma utrymmen. Några meter glitter såg bara fjuttigt ut, och mina billiga pappersklockor från loppis såg mest sorgsna ut. Så vi tog till en gren som vi putsade upp med sågen lite här och där för att den inte skulle vara så spretig och hängde sedermera upp den i taket.

_MG_4716

Grenen hängdes upp i taket med hjälp av Magnus, han är bättre på tålamodsprövande sysslor.

1
När grenen slutligen var uppe i taket (jag måste medge att det inte verkade vara den lättaste uppgiften man kan få) öste vi på med julgransbollar införskaffade på Emmaus.  Lite flera ljuslyktor skulle ha ökat på stämningen, men det fungerade bra såhär också.

 

 

 

3

_MG_4571

Julfesten pågick till tidig morgon, med skumpa, frågesport, middag, bra diskussioner och helt enkelt häng med kollegorna – ett brokigt gäng kreativa själar som jag gillar väldigt mycket!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

2 kommentarer

 • Svara Nina 9 december 2015 at 22:36

  Vilken fin svart ljusstake på sista bilden! Är det loppis månne?
  Fint med grenen och julgransbollarna i taket! 🙂

  • Svara Karin Lindroos 13 december 2015 at 09:08

   Jess – loppisfynd!

  Leave a Reply