Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning Julmyset

Stolt över en krans

9 december 2015

Det som allt som oftast leder till att man INTE pysslar eller gör något med händerna är att det dels är jobbigt att plocka fram materialet, dels är ännu jobbigare att plocka undan alltihop. För att en stund av pyssel skall vara riktigt behaglig bör man ju plocka fram en diger arsenal av material på ett stort bord, så att man sen inte ständigt behöver avbryta sitt flow för att söka en sax eller typ en hålstans som man ändå aldrig hittar.

Att städa undan är ju som sagt ännu jobbigare, det är barr över allt, små pappersklipp fint strösslade över hela golvet och tuschfläckar på bordet. Om jag har några lösningar på detta? Nej, verkligen inte. Men det jag kan konstatera är att de där gångerna jag verkligen orkar duka fram materialet med allt vad det innebär av fynd från naturen, ståltråd, loppispynt, rep och tänger – de gångerna orkar jag också ge mig på något jag tidigare inte testat, som en krans exempelvis. Och ganska stolt är jag faktiskt över dess spretiga men ändå jämna intryck. Lite effortless sådär.

För övrigt, det är något med kransar just nu – har de en rewival eller är det bara jag som blivit äldre? Den eviga frågan!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Malin 9 december 2015 at 16:32

    Håller med… Mycket jobb med att plocka fram och plocka undan. Drömmer om ett helt eget pysselrum en någon gång en vacker dag.

  • Leave a Reply