Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Feriefiraren

6 januari 2016

Feriefiraren, det är jag. Tar ut en massa övertid som bäst och har en ledig vecka på hemmaplan. Före det var det julturné i Raseborg, följd av förlängt nyårsfirande i Värmdö med avstickare till Stockholm för middagar med kusiner och kompisar.

Precis som förra året inser jag att det där med utlandssemester inte alls är ett dåligt påfund den här tiden på året. Förra året löste vi det med en sista minuten-resa till sol och värme för att bygga upp lust och inspiration inför det nya året. Det här året betalar jag kvarskatt istället, ganska dåligt med inspiration sammankopplat med just den sysslan måste jag säga. Men nästa år, då, då blir det en repetition av forna vinter get-aways med familjen Öhman-Silfvenius. Jag har redan etablerat en ask för månatliga besparingar.

I övrigt har jag en sista ledig vecka på hemmaplan med Märtha för tillfället. Gör jättevanliga saker för den här tiden på året. Sorterar garderober. Äter frukt och känner mig hälsosam. Äter den sista julchokladen för jag vill ju inte orsaka matsvinn. Leker med Märtha och hennes julklappar. Överlåter de sista pepparkakorna åt nämnda barn. Går ut i kyla och sol med solglasögon och tycker att jag förnimmer våren.

_MG_6521

Vi tog oss till Artipelag för lite konstnärlig spis. Märtha var sedvanlig mest intresserad av skåpen och gömde sig i dem. Ett intresse hon också ofta ägnar sig åt på exempelvis simhallar.

_MG_6681

Jullovsfirarna i Gustavsberg. De där filtstövlarna gläder mig varje vinter. Skulle kunna gå barfota i dem, så varma är de. Se det som ett supertips, märket är Arctips.

_MG_6563

Nyåret firade vi in i Värmdö, med glittrande rekvisita, skummande drycker och lobsterrolls till förrätt och oxfilé till huvudrätt.

_MG_6673

Mango satte den sista touchen på crème brûléen till efterrätten.

_MG_6479

Och någon solig dag i mellandagarna gjorde jag en avstickare till Spinneriet för fotojobb.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply