Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

Januarivardagen

21 januari 2016

Januarivardagen är inte alltid en dans på rosor, det finns det många som kan skriva under på. Men visst har den sina ljuspunkter. Och om ej, får man se till att skapa lite rafflande, eller åtminstone färggrant, vardagsinnehåll såhär mitt smällkalla midvintern. Så som att möblera om. Trist att dölja burspråket med vår soffa tänkte vi, och flyttade på den och gjorde plats för två stolar istället. 

_MG_7146

En tavelvägg skall vi försöka få till också, men det tar ju som bekant för många evigheter att få upp tavlor. Det stora ansiktet är en affisch jag fått av min kusin Magdalena, hotdogarna har jag fotograferat och de två illustrationerna köpte jag på Siltanens julmarknad av en illustratör som jag dessvärre inte vet vad heter för jag lyckas inte tyda namnteckningen. Fina, hur som helst.

_MG_7291

En kall lördagsmorgon bläddrade jag i den här boken. Gillar verkligen Lisa Lemkes kokböcker, de är just en sådan där djupdykning i allt sådant som gör livet värt att leva som jag gillar i bokform. Skaffa den här boken om ni vill åt lite lantlig romantik, vardag, smarriga recept och information om allt från hur man startar en pizzeria till hur man kokar saft. 

_MG_7293

I Märthas rum är julstaden på fönsterbrädet borttagen.

_MG_7296

Och också här har vi hängt upp lite affischer här och var. 

_MG_7301

Ser man på, även vinterrean levererade ett par vårskor. Minna Parikka är som allra bäst när det är reatider. Men nu får det vara slut på konsumtion, ett köpstopp fram till juli är härmed infört.

_MG_7159

Och så här stretar jag fram om dagarna. Dubbla tröjor givetvis, lång varm jacka, filtstövlar, handskar som gör att jag känner mig som hulken och allt som oftast en toddler i famn, vagn eller pulka vid min sida. Ett bra upplägg – trots januari!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply