Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Slow Fashion

Att klä sig

1 februari 2016

Ser man på, en klädutmaning instiftad av Ratata samtidigt som det råkar finnas en bild där jag figurerar i min kamera. Rent av poserandes för Toffe som behövde tömma en kamerarulle på Spinneriet i fredags.

Vad gör du för att hålla dig varm under vintern?
Vad gör jag inte? Jag gör ALLT för att inte frysa, är nämligen vad man kallar för en frusikukku i delar av svenskfinland. Till rustningen för iskyla hör de omtalade filtstövlarna från Arctips, oerhört välsittande ullbyxor från Arela och så en lång kappa på det. Nästa steg är någon form av mössa med öppningar enbart för ögonen känner jag. Alternativt hellång dunkappa. (alltid när jag skriver meningar som de två föregående påminns jag om det där om att ironi inte fungerar toppen i text).

Vad är din filosofi vad gällande kläder?
Jag vill kunna berätta något om plaggen jag har på mig! Vem som designat dem, var de är tillverkade, i vilket material de är, kanske vem som använde dem innan mig eller vad designern har inspirerats av.

Vad har du på dig på bilden?
Tröjan må se svart och tråkig ut, men Magdalena och jag köpte varsin på Uniqlo när vi var i LA och har på varsitt håll använt dem otaliga gånger sedan dess. Sen är jag mycket för inneskor såhär i vintertid, och förespråkar, som vanligt, gyllene skor. ALLT blir snyggare med gyllene skor.

Hur piffar du upp din look?
Med någon form av liten jacka eller längre tunn kappa med mönster eller stark färg. Och allt som oftast någon form av färggrann sko. Och så de ständiga glasögonen.

 

Utmaningen skickar jag vidare till Linzzo och Pepitum!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Peppe 5 februari 2016 at 04:46

    Jag var som järven på listan och svarade genast.

  • Leave a Reply