Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

Frilanstorsdagen

4 februari 2016

_MG_7994

Februari ut har jag två frilansdagar i veckan. Två dagar till vilka jag försätter allt arbete inom det egna företaget. Så här i början av året handlar det för mig mest om att planera in vårens och sommarens jobb och skicka ut offerter, men i dag fotograferade jag också ett gäng läckra mumintavlor som kommer till försäljning snart. Skall visa resultatet senare.

Efter avklarat värv travade jag iväg till parken och hämtade Märtha. Som vanligt blev hon lycklig och skanderade att hon vill ”dricka mjölk och titta på Bamse” när vi kommer hem. Jag föreslog bakning för lite variation i vardagen, och hon var inte sen att tacka jag till det förslaget.  Och fastän klockan redan passerat fyra, så fanns det tillräckligt med ljus för att föreviga den stunden. Och allt kändes plötsligt ganska så bra och tydligt!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply