Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Fredagsfiilisen

12 februari 2016

Det är ingen hejd på insikterna som kommit till mig det senaste halvåret. Hoppas intensivt på att 30-års krisen är på upphällningen, så att jag sedan när jag är ur den skall återuppstå som en smartare människa med en hel massa djupa (personliga) sanningar att dela med mig av.

Tills dess håller jag det på en ytlig nivå. Efter dagens cykeltur i centrum och i Kronohagen för att uträtta ärenden, noterade jag att de fredagsattribut jag gärna ”unnar” mig i dag de gånger jag har möjlighet skiljer sig en hel del från de jag suktade efter som 20+ eller 25+.

Därmed, rafflande lista på grejer och förväntningar som förhöjt min fredagsfiilis de senaste åren.

20+
Attribut: Gamla tantskor med rosett och quiltad liten väska i kul färg fyndade på loppis, tygfärg från pysselbutik för att trycka en egen tygkass, Kurko (drycken, ni vet/minns, som jag var så oerhört förtjust i), Herrgårdschips och dipp för att bota eventuell baksmälla.
Förväntningar: Hemmafester hos någon klasskamrat med påföljande krognätter på instanser som typ Rosegarden, Beefen (enda av dessa som finns i dag mig veterligen), Kungliga klubben, Nolla och den där krogen i hörnet av Annegatan och Nylandsgatan som ofta bytt namn.

25+
Attribut: Crowmoor cider, mängder av mat för någon av alla de där otaliga middagsbjudningarna/förfesterna som ofta var hos oss, slattrig klänning från 70%-ställningen på Gina Tricot, skor med hög klack från rea på Zara, modemagasin.
Förväntningar: Att inga grannar skall klaga på oljudet och en rejäl loppisrunda via varenda lopptorg Raseborg kan uppbringa.

30+
Attribut: Snittblommor (helst sådana på extrapris i lokalbutiken), inredningsmagasin, en liten burk cola, stearinljus under vinterhalvåret, och om man riktigt vill slå på stort, en flaska skumpa och något riktigt lyxigt diskmedel från en av inredningsaffärerna på Mariegatan här i Kronohagen.
Förväntningar: Hämta Märtha tidigt från dagis och berätta att vi skall gå på café eller kanske baka chokladbollar, planera in en tidig söndagsbrunch med några trevliga typer.

Nåja – några attribut eller förväntningar som förgyller din fredag?

Nästa
Föregående

You Might Also Like

2 kommentarer

  • Svara Karin 12 februari 2016 at 15:52

    Hoppas på att synkronisera barnen så att båda sover innan 20. Väntar med maten till dess så att jag och mannen alla fall en kväll i veckan kan äta i lugn och ro tillsammans i soffan framför TVn och dela en flaska rödvin. Härliga fredag!

    • Svara Karin Lindroos 13 februari 2016 at 08:45

      Hoppas synkroniseringen fungerade och att rödvinet smakade bra!

    Leave a Reply