Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Mycket mars

18 mars 2016

inlägget innehåller gåvor

Som jag säkerligen nämnt har jag oerhört svårt att hålla skillnad på februari, mars och april. Som tur återstår nu endast två av dess månader, så det är lättare att hålla reda på tidtabellerna. Låtom oss ta och titta på några marsdagar.

_MG_9815

Magnus och jag har spenderat en dag på Spinneriet för att idea fram grafisk profil och marknadsföringsidéer för ett nytt företag. Förhoppningsvis kan jag visa mera under våren, jäkligt roligt hur som helst. Och som alltid tacksamt att ha ett ställe att komma till och få jobba i lugn och ro, och mellan varven snacka med nån av de andra som jobbar på Spinneriet.

_MG_9814

I salen pågick en workshop med bra uppdukning.

_MG_9929

Kände mig som en storbloggare och fick leverans till dörren av nya skor och tulpaner i en bukett en dag. Totalt inspirerad av dessa tog jag mig till gymmet på jobbet dagen efter och trampade på en sådan där gymmaskin och tyckte det var ett ganska så bra upplägg. Vem vet, kanske det blir en vana.

_MG_9935

Märtha arrangerade blomster.

_MG_0152

Min matfotokumpan Louise och jag har fotat ett gäng påskbilder. Det är alltid lika roligt att fotografera med Louise, och gott med för den delen. Den här gången var det recept för vinmärket Nederburg.

_MG_9972

Vi dukade upp rekvisitan och körde i gång allt medan vi avhandlade livet och jobbet. 

_MG_0392

Hemma har främst det här hörnet varit städat. Har i ungefär ett års tid funderat på att beställa dammsugarpåsar via nätet – kanske det är dags i dag? Skulle behövas. Obs! Har trots detta städad under det gångna året, dock med lite sämre dammsugarresultat. 

_MG_0631

Mellan varven drog jag med jobbet till Vasa en sväng. Jag jobbar ju som informatör på Marthaförbundet, och i det ingår kommunikationen för ett gäng olika projekt. Ett av dessa är Svinnkampen, vårt projekt för att öka medvetenhet om matsvinnet och skapa en rörelse mot just matsvinn, och särskilt matsvinnet i hemhushållen som rent procentuellt av den totala matsvinnsmängden är väldigt högt. Tills nu har vi haft kampanjer i sociala medier, men den här våren är det dags att dra ut till butikerna och träffa konsumenter på plats för att diskutera matsvinn. Vårt första stopp i en Citymarket i Vasa var verkligt lyckat med många goda diskussioner, bra tips och några ahaa-upplevelser för både oss och de vi träffade, så ser riktigt fram emot att dra i väg till Ingå nästa vecka. Här kan man läsa om vår turné

_MG_0713

Sedermera kände jag att det var dags att inleda påskpysslandet. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply