Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Helsingfors Inredning

Frilanstorsdagen

24 mars 2016

Tog mig en frilansdag, och jobbade hemifrån med att skapa några kommande bloggsamarbeten och röja. Påskade till det lite, lyssnade på någon podd, kastade ett getöga på mailen mellan varven, sorterade papper.

_MG_1059

Astrid (som börjat blogga igen – här) dök upp och lånade våra väggar för att fotografera affischer från olika butiker som finns på Printmotor. Måste skriva mera om Printmotor snart, det är en så utmärkt tjänst som tryckeriet WhyPrint som Astrid och Magnus jobbar på erbjuder alla där ute som inte vill ha stora lager affischer/skjortor/tygkassar osv, men gärna skulle sälja produkter med egna tryck. Nåja, skall återkomma till det. 

_MG_1067

Märtha och jag har testat på trolldeg och gjorde små påskägg att pynta barnrummet med härom dagen. 

 

_MG_1076

Efter ärenden i kvarteret plockade jag upp barnet, cyklade hem och kokade te för hederligt afternoon tea. 

_MG_1084

Senare drog vi den vanliga kvällsturen till en park. Jag hade en vårig mundering, men den var givetvis alldeles för kall. Det är den här tiden på året som man så innerligt hoppas och tror, men ändå får inse att vinterjackan fortfarande har en viktigt uppgift.

_MG_1108

Sedermera vandrade vi hemåt och tog oss an diverse kvällssysslor. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply