Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Matfotografering

Mera mat till påskbordet

25 mars 2016

Det är absolut ingen hejd på mitt påskmatstipsande nu, men det slog mig att jag fu faktiskt plåtade påskmat även på mitt day job, det vill säga Marthaförbundet, både i år och förra året. Här några lättlagade smarriga rätter och efterrätter för alla påskbufféer där ute. Allt finns i påskkategorin i vår receptbank på recept.martha.fi. Som ni noterar är alla efterrätter märkta med Svinnkampen. Detta för att de är gjorda på sådant som man, om man har tur, kan hitta hemma i kylskåp, frys och skafferi: olika mjölpåsar, någon youghurt eller kvark som sett sina bästa dagar, lite nötter från i julas, bär ur frysen …

_MG_9883web

_MG_9908_web

_MG_9862web

kulitsa pasha

kvarkbullar flan

marangtarta_web

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply