Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

Dagdrömmarn

12 april 2016

Alla bilder från min Pinterest. 

Namnlöst-2

Alla bilder från min Pinterest. 

Sedan augusti har vi spekulerat på ett ”fritidshus”, och i fredags skrev vi äntligen på pappren och fick nyckeln. Men min vana trogen har jag ju såklart dagdrömt intensivt i flera månader redan, packat ner prylar  och tagit ut riktigt mycket glädje i förskott! Pinterest har som ni kanske kan förstå gått hett, det är det sociala medium förutom bloggen där jag är som mest aktiv. Ovan de allra mest inspirerande bilderna jag stött på under mina sessioner.

Just nu drömmer jag intensivt om en dörr i gammelrosa, en smaragdgrön kakelugn, en lång bänk i hallen, ett minimalistiskt badrum och ett arbetsrum som liksom står lite ut från väggen, så att man kan ha stolar på båda sidorna. Men vi får väl börja med att typ kratta och bygga ett staket. Återkommer i ärendet när jag fått lite bilder på huset.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Karin 12 april 2016 at 10:51

    Grattis, så härligt! Blev det Ingå?

  • Leave a Reply