Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Lite vardag från april

20 april 2016

_MG_3160

Det är sannerligen högsäsong i min bransch för tillfället. Kampanjer skall tutas ut och sommarbilder plåtas, och allra mest vill man ju inta kvällssol och kvalitetstid med toddlern. Mellan varven strövar jag trottoarerna fram i sällskap av Astrid, planerande kommande veckors körschema, Astrid har nämligen ryckt in som fotoassistent/retusch. Än så länge kör jag med dubbla vårkappor, bara en är för kallt ännu. Vid dessa grader gick man ju redan i vinterkappa i höstas …

_MG_3155

Just den här dagen hade jag varit och spanat in Jonna Vormalas kokbok Jäävuoren huippu – en bok fylld av matiga sallader enligt säsong. Fotografen Suvi (som jag ju nu inser att har en bekant och mycket inspirerande blogg) råkade vara på plats, och det var jäkligt kul att byta några snabba ord med en annan matfotograf.

_MG_3242

De flesta fotograferingarna jag ägnar mig åt för tillfället skall föreställa sommar. Det lajvar man givetvis med utländska jordgubbar och sin systers retuschkonster.

_MG_2980

Våren är också presseventens tid. På ett event för Finlaysons nya kollektion var det somrigt värre på borden med tistlar.

_MG_2981

Och den här vackra kekun (som jag just lärt mig att man säger i Borgå) som ingen verkade våga röra.

_MG_2883

Mellan varven har jag givetvis varit i Sibbo och fotograferat vilda grönsaker med min kollega. För nu är den ju här: nässelsäsongen. Minst lika nyttigt som spenat och så fasligt gott i exempelvis en pesto

_MG_3168

Nåja, dags att planera de kommande dagarna, skall vara kreativ som tusan. Och kanske börja Snapchatta, bekantar mig för tillfället och känner riktigt suget.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply