Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

Fotografering i föreningshuset

28 april 2016

Som nämnt har vi gått och köpt oss ett föreningshus. Har inte riktigt begripit det hela ännu, även om processen pågått i över ett halvår. Hur som, lite småkyligt har det varit där än så länge, så hittills har främst Astrid och jag fotograferat viner där inför somriga kampanjer. Astrid har joinat mitt fototeam (bestående av mig själv) denna vår, och inträtt som assistent och retusherare.

Men nu har ytterligare värmekällor installerats och sängar inhandlats på en facebookloppis, så snart skall nog övernattning bli av.

Vi spekulerar mycket kring olika renoveringsmoment för tillfället. Jag vet inte vad det är med mig, men jag går omkring med en känsla av att jag kan renovera, fastän jag aldrig gjort annat än ytrenoveringar. Märker att jag fnyser åt Magnus osäkerhet och tror att jag är värsta restauratören, född med kunskap om isolering och eldstäder. Som vore det något genetiskt. Växte i och för sig upp i ett renoveringsobjekt så vem vet, kanske jag snappade upp något på vägen. Men det är lugnt, snart faller jag nog av min höga häst, det brukar man ju göra när man går omkring och är mallig.

_MG_4401

Bra sätt att hålla värmen i ett kyligt hus är såklart en match pingis. Köpte loss bordet av den tidigare ägaren.

_MG_4000

Har bundet blomsterkransar (till fotografering) iklädd dubbla tröjor och några rejäla varv halsduk.

_MG_4163

Som nämnt har vi fotograferat sommarkampanjer. Var tvungna att avbryta på grund av hård hagelstorm. Men jordgubbar och blomster somrar till även det mest ombytliga aprilvädret.

_MG_4299

Rester av en morsdagsbricka som förevigades.

Men nu måste jag kurera mig, fotografering vankas i morgon igen.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply