Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

Städat, fixat, donat

3 maj 2016

Har spenderat en dag hemma. Dragit omkring med en förkylning i snart en vecka, men eftersom man ju endast är sjuk på riktigt då termometerna passerar 37 grader enligt någon oskriven regel, har jag dumt nog inte vilat upp mig. Men igår när Magnus valde soffan framför sängen för han tyckte den skakade så mycket när jag hostade, fick jag väl se mig besegrad och ta till en vilodag. Har ägnat mig åt att bläddra i magasin på Readly, värma ett gäng croissanter i ugnen och gått igenom bilder från senaste tiden. 

_MG_4886

Exempelvis ett gäng från Marimekko homes visning av vad som komma skall till hösten. Återigen visades kollektionen i ett superspännande hus på en innergård i Helsingfors. Ett av alla dessa hus som man inte har någon aning om att ens existerar.

_MG_4880

Min designerkompis Mi förevisade fina plädar. Och efter att dagen tog slut fortsatte vi samtalet över några glas bubblande. Alltid lika inspirerande.

_MG_4876

_MG_5005

Märtha har haft maskerad på dagis. Vi grävde i garderoberna och hon blev en sjöman, med sjömansklänning, ankare på armen och en liten matrosmössa.

_MG_5210

En hel del tid (och tanketid förstås också) har spenderats i föreningshuset. Random bild ovan, när Astrid läser Marimekkobok i Marimekkostol. Hur som, vi har planerat och utfört fotograferingar som vanligt. Och så har Magnus hämtat en säng och vi har spenderat en första natt i vårt hus.  

_MG_5199

Här låtsas jag att jag spelar gitarr, men den är såklart endast rekvisita för en fotografering som komma skall. I övrigt städade och fixade vi hela helgen. Några moppdrag här, lite krattande där. Mest nöjd var jag över den nystädade toaletten, bild ovan. Dessutom hälsade vi på en massa trevliga grannar som gick eller red förbi. Finns väldigt mycket hästar i trakterna. 

 

 

_MG_5264

Valborg var totalt oplanerad. Men så slängde jag iväg ett meddelande åt Melker och frågade hur hon kände inför grillning, och vips dök Melker med barn upp och det blev en väldigt festlig vapp med ballonger, serpentiner, mjöd och andra klassiska festliga attribut. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply