Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Inredning Matfotografering Okategoriserade

Majvardag

18 maj 2016

Vad har hänt på sista tiden kanske man frågar sig? Bland annat har vi hängt en del vid vårt föreningshus. Har gjort en blomkrans igen, tycker jag börjar få till det. I alla fall om man är ute efter den lite ”härligt slarviga” looken.

_MG_6017

Vi har fotograferat en massa kampanjbilder, men mellan varven har man fått in lite fix och don på huset. Lite slipning av ett bord här, lite krattning där.

_MG_6089

Ett uppdrag var att fotografera en regnig somrig lunch, och då tar man givetvis till sprutkannan.

_MG_6302

Vin och kex har dukats upp lite här och var inför fotografering.

_MG_5839

Och toddlern har bekantat sig med sitt andra hem. Cyklat inomhus och sådant som man gör när man har en stor sal till sitt förfogande.

_MG_5810

Bakom huset finns en liten bakgård, där det är kvällssol. Vi hittade teglen från de gamla spisarna under ett golv, och funderar på att göra en avsats av dem för ett bord och stolar här.

_MG_8158

Men allra mest har vi ju varit hemma i stan. En kväll skulle vi fotografera efterfestbilder, så gick upp på ett berg i hemkvarteren. Helsingfors en ljummen majkväll inger alltid den där känslan av att man är en del av ett större sammanhang. Kanske bara för att man är utomhus, rent konkret i ett större sammanhang, annars ugglar man ju mest hemma i sitt eget sammanhang.

_MG_8141

Astrid fick feeling och förvandlades till en teknisk fotograf och ägnade sig åt långa slutartider, fotograferade månen, kyrkan och liknande.

_MG_8167

Kvällen avslutade vi på nyöppnade Holiday, ett tips för Helsingforsturisten eller vem som helst som rör sig i stan. Mysig miljö, fin uteterrass och sjukt instagramvänlig helhet om man är ute efter det. Oerhört trevligt också att det öppnar något kul i mina kvarter. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Nina 21 maj 2016 at 22:23

    Hej Karin, Var hittar man Holiday i Helingfors? Ser mysigt ut. 🙂
    PS. Du tar så fina stämningsfulla bilder med fina färger!

  • Leave a Reply