Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus

Försommarvardagen

6 juni 2016

Senaste nytt från Föreningshuset coming up! Köket är visserligen beklätt i beige spånskiva och platsmatta, men bortsett från det bidrar kvällssolen, färska örter på fönsterbrädan och rentvättade fönster till ytterst bra fiilis.

_MG_9534

Här kockar man gärna, spanar in hästar med ryttare som skrittar förbi utanför fönstret och tar sig ett glas prosecco.

_MG_9511

Vi har otroligt schysta grannar, som hjälper oss med allt från goda råd, mylla och trädodling till utlåning av verktyg.

_MG_9548

Märtha och jag har tagit oss an odlandet, man kan väl säga att vi är på ungefär samma nivå. Men det är väl som med allt annat, det är bara att testa sig fram, om några år skall väl självförtroendet gällande odlandet ha höjts en aning. Men att vattna – det är vi i alla fall mycket bra på.   

_MG_9722

Och ja, där mellan varven är vi ju i stan och donar på som små jehun. Man har alltid för sig att juni skall vara någon form av nedtrappning inför semestern – men är den det numera? Osäkert än så länge, men hoppet är det sista som lämnar osv. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply