Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Resor

Rogivande i Rapallo

30 juni 2016

Att inleda semestern med en vecka i sol bredvid pool var sannerligen ett lyckokast. Hade ro att läsa lite, spanade ut över havet och lekte med Märtha. Bortom välfungerande wifi gick man lätt in i semestertakt – fastän jag vet att juli bjuder upp till både det ena och det andra jobbrelaterade uppdraget. Efter denna vecka är jag redo för att kombinera semester och jobb i en antagligen lite rörig men förhoppningsvis trivsam kompott. Får ju trots allt hänga i mitt alldeles egna semesterhem.

_MG_2338

Den första semesterveckan firades i Rapallo i Italien. Vi hyrde en lägenhet i ett hus via Airbnb tillsammans med Magdalena och Paulo. På bilderna verkade det okej, i verkligheten var det alldeles enastående. En enorm gård med olivträd och utsikt över staden. Sådan där utsikt blir man alltid lyrisk av.

_MG_2263

Svepte omkring i min kaftan och mådde väl, jag uppskattar VERKLIGEN hänget kring pool.

_MG_2234

Det gemytliga resesällskapet.

_MG_2290

Här intog vi middagarna, mycket pasta, pesto och prosecco.

_MG_2282

Några semestermåsten: Kaftanen, souvenirlivsmedel (läskeblasken), anteckningsbok (skriver exceptionellt många listor och planer under somrarna), solglasögonfodral och några fallna citroner ur trädgården.

_MG_2270

Märtha och jag har samma sommarfrilla – skruvlockar frammanade av bad, regniga dagar och saltvatten.

_MG_2307

Bästa resesällskapet – min småkusin Magdalena och Paulo. Här blickandes ut över lyxbåtarna i Portofino.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply