Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Okategoriserade

Kalas

13 juli 2016

 

 

 

Här mellan varven fyllde jag 31 år, och firade med en skock nära vänner och deras barn. Blev en supermysig middag en riktigt solig kväll. 

_MG_4282

Tidigare på dagen fick jag min födelsedagspresent av Magnus, stolen till vänster. Han tänkte att den skulle passa bra till poolen som jag skall införskaffa. Men har fått inse att det kanske blir till nästa år. I år satsar vi på bland annat grus, kanske en eldstad och ett gäng mindre rafflande projekt som berör el, avlopp, vatten och sånt. Stolen till höger fick jag till min 30-års dag.

_MG_4220

Kommersen var livlig i Märthas kiosk under kvällen.

_MG_4252

Kaffe och födelsedagstårta intogs i salen, mitt på ”piazzan” som Magnus börjat kalla utrymmet där vi har daybeden och några korgstolar. Helt tydligt fortfarande inspirerad av Italienresan. 

 

_MG_4253

Mi och jag. Jag i en skjorta jag shoppade i Rapallo, och som i princip ser ut som något en ettåring skulle kunna ha, men i vuxenversion. Men gillar den väldigt mycket ändå. 

_MG_4269

Dagen därpå var diskberget lite väl stort. Som tur dök Magnus föräldrar upp och Magnus mamma diskade det mesta. Vilken lyx. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply