Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Inredning

Fixat grusplan

22 juli 2016

Hade en otippad längtan efter grus framför huset, särskilt där i hörnet där vi har matbordet. Och efter ett beslut om att ta tag  i det projektet nästa år, tappade jag trots allt tålamodet, och så började vi jaga grus i rätt nyans förra veckan. Det krävdes en hel del samtal för att lokalisera grått grus, men på fredag kväll anlände ett första lass, och på lördagen kom grannen med traktorn för att gräva bort gräsmattan. En hel del timmar, spadtag, krattning, en felleverans av grus och två nya leveranser senare blev grusplanen färdig igår eftermiddag, och kronades med ett gäng utelampor och en av årets få utemiddagar igår kväll. Är oerhört nöjd!

_MG_5316

Nästa
Föregående

You Might Also Like

2 kommentarer

 • Svara Freddy 24 juli 2016 at 02:23

  ”Kröntes” heter det 🙂

  Fint blev det hursomhelst. Blev inspirerad att göra detsamma runt mitt hus.

  • Svara Karin Lindroos 26 juli 2016 at 08:17

   tackar tackar!

  Leave a Reply