Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Helsingfors

Helsingforstips: Allas

30 september 2016

En ny favorit i Helsingfors, väldigt nära vårt hem och allt, är Allas. Det är ett gäng pooler uppvärmda året om, utomhus, med stort soldäck och fräsch bastu. Vi har testat en gång med Märtha och Magnus, och det var verkligen en upplevelse att bada i septembersolen, mitt i stan, med utsikt över salutorget. Allt bara några minuter från vårt hem. Det är verkligen nu man borde inleda sin karriär som vinterbadare.

Hur som, Allas påminner mig lite om Bains des Paquis , en pir i Geneve som jag är sällsynt förtjust i. Och om du liksom jag är lika förtjust i badkultur, tycker jag absolut du skall besöka det här stället nästa gång du är i stan.

_MG_2491

Utsikt över salutorget.

_MG_2440_MG_2489

Tre pooler, en med havsvatten, en helt vanlig och en för barn.

_MG_2461

Efter badet kan man idka livsnjuteri och ta sig ett glas champagne eller vad man nu känner för.

_MG_2485

_MG_2447

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply