Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Inredning

Några glimtar från en helg

9 oktober 2016

Morgonen innan 3-årskalaset bröt ut var det faktiskt städad, lugnt och till och med ledigt i vårt hus. Jag är ett stort fan av att stiga upp tidigt och inleda morgonen för mig själv, hasa omkring i tjocka sockor, lyssna på en podcast, och om det vill sig riktigt väl koka mig en kopp te och tända lite ljus. Men det har kanske hänt en gång på ett år. Strävar mot frekventare inslag av allt detta.

_MG_6157

Efter en stund joinar Märtha mig i morgonbestyren. Och vill det sig riktigt väl kan det hända att vi läser varsin bok i lugn och ro, men det händer också kanske en gång varannan månad. Men just här var det verkligen just så där stillsamt och skönt, så det kändes lägligt att dokumentera det hela.

_MG_6145

Fin morgonsol i salen!

 

_MG_6407

En liten detalj från arbetsrummet, där en liten hylla äntligen kommit upp.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply