Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Julmyset Okategoriserade

Dags för jultröjan!

8 november 2016

Inlägg i samarbete med Christmas Sweater Shop. 

Eftersom både Magnus och Astrid jobbar på ett tryckeri är det otroligt vad det tryckts de senaste åren. I bland känns det nästan som om jag själv har jobbat på ett tryckeri, så mycket kontakt med både just det tryckeriet och andra jag haft under åren. Böcker, flyers, capaskivor, affischer, bokmärken, broschyrer … Både offset, digitalt, matt papper, stiftat, limmat, stansat osv.

Hur som, numera trycker dom även på textilier. Via en on demand-tjänst kan vem som helst öppna sin egen webbutik med collegetröjor, t-skjortor och affischer. Därmed såg vi en chans att saluföra juliga tröjor i mindre skala.

Den riktigt uppmärksamme bloggläsaren kanske minns att vi redan gjorde detta redan i fjol, men då var vi sent ute. I år är planen att utöka utbudet, förhoppningsvis finns det redan den här veckan några nya designs i butiken. Dessutom finns det storlekar för barn. Märtha har på sig 3–4 years i burgundy (den ser mörkare ut i bilden på webbshoppen) på bilden nedan.

Jag vet inte hur ni känner för julen och dess attribut, men personligen har jag min uniform från lillajul framåt på det klara. Och inte bara detta år, utan också alla andra decembermånader framöver.

_mg_0840

En första fotografering gjorde vi med ett gäng kusinbarn i Nykarleby i lördags. Det var frostnupet och sådär idylliskt som det alltid är i Nykarleby när jag är där, har fått en bild av att solen alltid skiner i Nykarleby. Tröjorna hittar ni på printmotor.com/christmassweatershop.

_mg_0895

Ebba har en tröja i klarrött (den är rödare i verkligheten än på bilden i webbshoppen).

_mg_0896

_mg_0909

_mg_0949

_MG_0894

Nästa
Föregående

You Might Also Like

7 kommentarer

 • Svara emzi 8 november 2016 at 17:24

  Härliga! 😀

 • Svara Erika 11 november 2016 at 17:37

  Hej! Är minsta storleken 4 år för barn?

  • Svara Karin Lindroos 14 november 2016 at 07:40

   Hej! Minsta är 3–4 år (står av nån orsak bara 4 i shopen)!

 • Svara Sofie 18 november 2016 at 15:25

  Hej!!
  Vilka fina tröjor!! Hur är vuxenteöjorna i storlek? Har normalt 36 men borde jag ta XS eller s? Är det tighta eller not?
  Hoho!!

  • Svara Karin Lindroos 20 november 2016 at 09:44

   Då tror jag nog att en xs skulle funka, själv är jag kring 38 och s funkar utmärkt på mig!

 • Svara Kira 22 november 2016 at 09:55

  Karin! När kommer de nya designsen? Vill vänta på dem förrän jag gör min beställning 🙂

  • Svara Karin Lindroos 22 november 2016 at 10:36

   Sorry, här har jag gått och lovat utan att kunna hålla mina löften, men vi jobbar hårt på att få ut den här veckan!

  Leave a Reply