Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

God morgon, måndag!

14 november 2016

Sedan arla morgonstund har Magnus och jag haft sådan där tumistid som vi så ofta har. Framför ett indesigndokument, pusslandes ihop en tidning eller broschyr, eller som denna gång, en bok som skall i tryck den här veckan. Jag griper in mellan varven, ordnar med bildtexter och förslag på bildval, och däremellan gör Magnus finlir. Exempelvis just nu, så jag passar på att plita ner ett hederligt lättsmält blogginlägg, nämligen ”I min väska just nu”. Några omistliga tips på vägen, beroende på tycke och smak.

I min väska just nu:

 • Kalender från Rifle Paper Co, överlag ett pappersmärke att uppskatta om man liksom jag gärna sätter pengar på just pappersprodukter och skrivdon.
 • Svart bläckpenna, denna en gratisversion. Skriver alltid med svart bläckpenna, kan känna lite oro annars, om det plötsligt börjar kladdas med blått bläck i kalendern.
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream är ju något man hört om, men kanske inte brytt sig så mycket om. Men när jag såg läppomadaversionen, ännu till i rött, var jag såld. Vårdande och prydande på samma gång – min melodi!
 • Silverformat molnfodral – alltid bra att ha för resten av de svarta bläckpennorna, hörlurarna och laddarna. När Astrid såg den meddelade hon att hon aldrig ens skulle komma på tanken att köpa något liknande. Där ser man, så olika man kan vara.
 • Ett gäng vykort som hänger ihop med ovannämnda boks pärmfotografering.
 • Och så det bästa: Under almanackan skymtar mitt nyaste måste, nämligen to do-listor uppdelade i veckor och veckodagar. Därmed har jag inte en enda lång to do-lista som känns omöjlig att ta sig igenom, utan fördelar uppgifterna över flera dagar och veckor, och plötsligt känns vardagen hanterbar igen. Ultimat är väl sisådär fem punkter om dagen.

Nåja, nu skall vi ta oss an det nästsista kapitlet för den här morgonsessionen innan Märtha och min bror Erik som ligger i rummet bredvid och sover tar och vaknar till denna krispiga måndags morgon.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

3 kommentarer

 • Svara Ellen 14 november 2016 at 14:42

  Wow, väldigt fin kalender!

 • Svara Freddy 17 november 2016 at 06:10

  Karin, du har tidigare promotat Jakobstadsjulstjärnan (en som man hänger i fönstret). Var hittar man en dylik och som dessutom skickar utomlands?

  P.S. Din blogg inspirerar verkligen!

 • Leave a Reply