Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Okategoriserade

Plock från veckor som gått

22 november 2016

Märtha är hängig och vi spenderar en dag hemma. Går igenom bilder från de senaste veckorna.

Här står jag ute på en åker i Vichtis för att föreviga lite vyer. Ett redaktörsuppdrag har gett mig orsak att besöka bland annat Vichtis och Högfors (Karkkila) den senaste tiden, och det har verkligen slagit mig hur inspirerande närturism är. Tänka sig att städer och vyer bara ett femtiotal kilometer från ens egna intrampade stigar kan väcka upptäckarlusta. En bok som lite är inne på det temat kommer färsk från tryckeriet i början av december, berättar mera då!

_MG_1232

Märtha hängde med till Karkkilas torg en av de där märkliga tidiga vinterdagarna som sannerligen är ett minne blott i dag. Solen sken, det var iskallt och snygga filtstövlar i grått fanns till salu. Måste kanske återkomma hit.

_MG_1186

En dam sålde bulla och det var allmänt gemytlig stämning där på torget. Sedermera avslöjade Magnus att han har rötter i Karkkila, att det är hans mormors hemstad. Där ser man!

_MG_1228web

_MG_1284web

_MG_1095

En annan dag var jag på pressvisning för att spana in Marimekkos vårkollektion. 

_MG_1092

Om det dyker upp en orsak att belöna mig själv under våren, så vet jag nu vad jag skall belöna mig med. Denna vas skulle göra sig väl på matsalsbordet i vårt hus. 

_MG_1499

Och i just det huset pågår köksrenovering som bäst. Golvet ovan är numera färdigisolerat och bräder på. Pappa Urban donar på och vi inväntar leveranser på kök, luckor och funderar över färg på väggar och val av beslag. Som jag suktar efter dagen när det är dags att börja plocka in grejer, hänga upp en julstjärna i fönstret och dricka julmust vid matbordet.

_MG_1506

Rörigt är det, som det har en tendens att bli när mycket händer samtidigt. Rekvisita, en påbörjad fotografering, ett köksgolv och en hel del lek i kombination.

_MG_0959

Och så är vi försenade med nya designs för jultröjorna – men det är på kommande!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara emzi 22 november 2016 at 23:32

    Dom där jultröjorna är ju helt fantastiska! 😀 och gud så jag saknar snön!

  • Leave a Reply