Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Helsingfors Inredning

Fejat som en furie

23 november 2016

Hösten har gått i ett, och man kan väl lugnt konstatera att städning inte prioriterats. Men så äntligen fick jag härom sistens en chans att feja som furie. Det har skurats toaletter, avfrostats frysfack, sorterats ”råddlådor”, Märthas garderob har rensats ur, yllestrumpor har handtvättats och ytterkläder har äntligen fått sig några varv i tvättmaskinen.

Aj aj ändå vad skönt för själen det kan vara med ett riktigt hederligt städryck med jämna mellanrum. En god ljudbok i öronen, kanske en iskall kolsyrad dryck mellan varven och sedan ett nytt doftljus på det så är städrycket fullbordat på bästa sätt.

_MG_1156

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply