Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Mera jultröjor

5 december 2016

På ett plan frångår jag min plan om färre nyproducerade prylar, flera återvunna stämningshöjare den här julen. Och det är jultröjorna. Lovar dock att bära min varje december framöver, så ofta som möjligt, och sprida julstämning. Nu har vi en till variant med texten Let it snow let it snow let it snow. Kolla nedan! Astrid har storlek S, Magnus L. Märtha har storlek 3–4 år (står av någon orsak endast 4 i shopen). Tror nog att den storleken skulle passa riktigt bra på en två-åring också. Du hittar dem på printmotor.com/christmassweatershop

Tröjorna är av märket Stanley & Stella, medlem i Fair Wear Foundation. Materialet är 85 % ekologisk bomull, 15 % polyester. Trycks i Helsingfors.

_MG_2795

Så här glad blir man i en vinröd juletröja. 

_MG_2781 _MG_0883

Småkusiner på promenad. 

_MG_0841

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply