Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
DIY Folkets hus Julmyset Okategoriserade

Mera julpynt i andra hand

7 december 2016

Blev så inspirerad av mitt samarbete med Kontti att jag vill tipsa vidare om julpynt i andra hand. Ovan ett julstämningsbringande änglaspel. Brukar vara lätta att fynda på loppisar i juletid, och kostar oftast under en euro. Skänker åtminstone mig en nostalgisk julkänsla med sitt plingande. De små ljusen som passar till brukar också finnas på loppisar.

_MG_3497

Vackra julgransprydnader i glas är svåra att hitta, men fåglarna ovan hittade jag i somras på ett loppis. Hållare för julgransljus finns det ofta massor av i andra hand, kolla Pinterest för idéer över vad man kan göra med dem utom att förstås ha dem i julgranen. Men min farmor och farfar påstod i något skede att det var väldigt vanligt ”förr i tiden” att hus brann upp på julafton så jag tror det är bäst att undvika levande ljus i granen som var brukligt då. Tomteblossen köpte jag mest för de vackra gamla förpackningarnas skull.

_MG_3499

På tal om vackra gamla förpackningar. Julgransljusen var så mycket finare förpackade förr. Borde kanske fota av ett gäng och göra julkort.

_MG_3457

Damejeannen är också ett fynd från Emmaus, passar fint med lite barriga kvistar och julkulor. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply