Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

5 bra grejer just nu

24 januari 2017
 1. Sitta bredvid Märtha medan vi pysslar med egna grejer och småpratar. Som bilden ovan.
 2. Cykelvädret! Cykla i januari är inte illa. Det där med att promenera och ta spårvagn har alltid varit lite väl långsamt kan jag tycka. Och så fri man känner sig när man är tillbaka på sadeln!
 3. Shopstop fram till sommaren! Är inte så hardcore att jag kör ett helt år, Marimekkos sommarrea är för intressant för det, men ett halvår går bra. Istället för att shoppa kan man lappa lite hål här, föra ett par byxor och sys upp där, rensa ut och i allmänhet känna sig som en minimalist. Bra känsla.
 4. Märthas ordförråd som blir bara större och större. Häromdagen kom hon förnärmat in och berättade om hur hon var väldigt ”besviken på pappa” efter en lite väl snabb tur i pulkabacken.
 5. Mysplanera kommande renoveringsprojekt i Folkets hus. En grön hall skulle ju inte vara fel? Och den där poolen skulle jag nog verkligen vilja ha till sommaren.
Nästa
Föregående

You Might Also Like

2 kommentarer

 • Svara Clara Kron 25 januari 2017 at 15:04

  Så himla mys det ser ut!
  Och världens bästa grej med shopstop är ju bibliotek! Jag bloggar idag om fem nya bilderböcker som alla är superbra, det kanske finns någon där som Märtha är sugen på att låna på bibblan så hon får ännu mer ord att använda 🙂

  • Svara Karin Lindroos 27 januari 2017 at 10:54

   Super tips – tack för dom 🙂

  Leave a Reply