Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Inredning

Fredag i Folkets hus

17 februari 2017

_MG_1644_MG_1647

Förutom tidiga morgnar (att jobba kvällar har jag aldrig varit särskilt bra på, för trött) är fredagar mina frilansdagar. Oftast fotograferar jag något, så även i morse. Men efter det uppdraget var dagen blank på ärenden, så drog till Folkets hus för att värma upp det innan familjen anländer. Har bälgat i mig te, redigerat bilder från gårdagens fotouppdrag och fotograferat några som saknats. Och alldeles strax skall jag sätta mig i bilen för att hämta upp Märtha och Magnus från bussen. En alldeles vanlig fredag med andra ord. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Johanna 18 februari 2017 at 13:49

    Åh jag älskar att du är inne i, vad som verkar va, en period m lite fler uppdateringar! Härligt!

  • Leave a Reply