Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Inredning

Nästa projekt i Folkets hus

1 mars 2017

 

 

 

Renoveringsintresserade skall här få sig en slev remppaplanering till livs. Övriga kan dra vidare. Hur som, nästa projekt i Folkets hus är hallen som ses på bilden ovan. Den är ganska stor, som den första ettan jag bodde i i Tölö i Helsingfors, och leder till både salen, kommande sovrummet och toaletterna. hall
Källor till bilderna hittas via mitt pinterestkonto, pinterest.com/karinlindroos

Några självklarheter är: 

  • Pärlspont på väggarna, har tänkt hela vägen, men kanske skulle det vara roligt att göra bara halva och fortsätta med en tapet.
  • Grön eller blå färgvärld.
  • Brädan med knaggarna skall sparas där den är, och bänken och korgarna likaså.
  • Dörrarna skall tids nog målas i någon annan nyans, de har en tilltalande blå under lagren av brunt, kunde vara roligt att ta fram den igen.
  • På någon av väggarna skall en miniatyrutställning av gamla bilder på huset breda ut sig, måste bara ge mig på jakt efter foton.


30553915015_e2e35df24f_o

Här en bild från annonsen. Mattan slet jag ut i somras, och en mellanvägg som inte syns i bild revs, i övrigt är det sig likt.

_MG_0453

Golvet har vi tänkt hålla i någon form av behandlad betong, om någon läsare har erfarenhet av det är jag idel öra. Eftersom betongen fanns där så påpassligt känns det som en rimlig lösning att behandla den på något sätt och också som ett bra material för en hall. I vindfånget skall vi bygga in någon form av platsbyggt skåp i pärlspont. 

_MG_0459

Något ditåt! Hoppas på att kunna sätta igång med det hela inom någon eller några månader. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Johanna 1 mars 2017 at 11:28

    Åh det kommer bli väldans snyggt!

  • Leave a Reply