Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Inredning

Blått och grönt

29 mars 2017

Det mesta är blått eller grönt i vårt Helsingforshem. I bakgrunden slappar Märtha i den gröna soffan. 

_MG_4698

Blåa köksskåp, blått kakel. Och gott te från Nord-T, rekommenderar!

_MG_4701

På ett meditativt sätt tog jag till skrapan och ett värmeverktyg härom dagen och skrapade bort ljusblå färg och fick fram ett patinerat grönaktigt köksbord istället.

Har gått omkring och trott att jag inte har någon hobby. Men så insåg jag att det här ju är min hobby, att skrapa bort färglager, välja nyanser, slafsa på ny färg, planera renoveringar, diskutera lister och pärlspont. Det är avslappning för mig. Hoppas jag ska få samma inställning till någon form av mer konditionsfrämjande syssla inom kort. Även om jag i och för sig hade träningsvärk i armarna dagen efter det ihärdiga skrapandet. 

_MG_4708

Mycket nöjd med slutresultatet. Det är ett bord som är som gjort för matfotografering. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply