Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Smutsrosa

30 mars 2017

Lika mycket som jag dras till blått och grönt dras jag just nu också till smutsrosa. Inte direkt i kläder, erfarenheten säger att rosa plagg alltid blir hängande i min garderob. Kanske delvis för att jag har en rosa cykel och känner mig så förbaskat utklädd om jag sveper omkring stan i en rosa kappa på en rosa cykel.

_MG_4044

Förutom det smutsrosa köket i vårt hus har en smutsrosa möbel ställts in i Märthas rum. Sökte på ”pieni lipasto” på tori.fi och stötte på detta utsökta exemplar. Ovanpå en pigtittare som jag hade i mitt rum som barn.

_MG_4197

Sagda barn ställer vänligt men kanske aningen uttråkat upp på bilder. 

_MG_4618

Och jag handlar rekvisitablomster varje helg, för nu är en tid på året när många behöver nya produktbilder.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply