Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Ditt & datt från ett tåg

31 mars 2017

Senaste inkomna sms?
Förutom en spårabiljett och en bekräftelse på en bokad läkartid var det min faster Stina som föreslog att vi skall äta middag efter påsk. Absolut, ska jag omedelbart svara, för noterar att jag inte gjort det.

Senaste selfien?
Selfies är sällsynt förekommande i mitt liv, däremot tog Magnus ett porträtt på mig till vår visumansökan inför påskens resa. Att betrakta det där porträttet var ett wake up-call för mig. Har sedan jag såg det övervägt att bli intresserad av beauty och göra reasearch på solpuder, rouge-borstar och ögonmakeup-knep. Jag såg helt enkelt lite glåmig ut, kan man sammanfatta det hela.

Senaste presenten du fått?
Märtha överraskade mig med en sten från parken i veckan. Men sådär riktigt riktig present om stenar ej räknas så var det nog julklapparna. Precis som selfies är presenter inte frekvent förekommande i mitt liv.

Senaste smeknamnet?
Gissar på Karkkilainen, gamel Karkki eller liknande variation av Karkki.

Senaste musikupptäckten?
Magnus tipsade mig om Oddissees The Odd Tape, typ instrumentell hiphop. Ger bra takt när man vill jobba undan snabbt.

Senaste personen du sovit bredvid?
Magnus och Märtha.

Senaste cravingen?
Har ofta ett stort sug efter chokladrussin. Inhandlar dem i Alepan, låter dem kallna i kylskåp en timme och äter dem sedan snabbt medan jag ser på någon serie. Vi fotade munkar med min kollega i dag, så nu börjar jag känna en viss craving efter en femte eller sjätte munk också. Som jag älskar munken, detta bakverk utsöktare än andra bakverk.

Senaste sporten du utövat?
Cykling varje dag och simning. Tänkte ta tag i en höftvärk jag dragits med några år och som plötsligt nått nya höjder. Det stämmer som dom säger: åldern kommer inte ensam. 

Senaste klädinköpet?
Köpte en prinsessklänning på loppis åt Märtha. Och ett par blommiga byxor från Marimekko åt mig själv. Och däremellan försöker jag mig på shoppingstop vad gäller kläder.

_MG_4740

Senaste personen du träffade?
Märtha sitter bredvid mig i ett tåg mot Helsingfors. Vi har varit på den varje kvartal återkommande Österbottenresan då jag jobbar i Vasa och övernattar hos Linn, medan Märtha spenderar tid i Nykarleby med min mor.

Lista från ratata.fi

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply