Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

En sväng till Kellokoski

30 april 2017

Vår shopping på tori.fi för oss till småstäder vi inte annars riktigt har orsak att besöka. Exempelvis var jag häromsistens ute efter stora blomkrukor att ha utomhus. De kostar ju kring 40 euro styck i nyskick, så jag klickade givetvis in på Tori-appen för att kolla utbudet. Hittade tio enorma keramikkrukor för endast 15 euro totalt i Kellokoski, så vi drog iväg på utflykt. Någonstans nånstans har jag hört om ett trevligt café i just Kellokoski, så vi lokaliserade detta (Kinuskilla heter det), och det var verkligen just sådär trevligt. Särskilt kakbitarna och uteplatsen. Mitt i ett gammalt bruk. Se detta som ett tips nästa gång ni är sugna på en utflykt endast nån halvtimme från Helsingfors.

På bilden ovan är jag klädd i vårens go to-outfit: ylletröja, dunjacka, yllebyxor …

_MG_7759

Sådana här uteplatser får mig omedelbart på fall. 

_MG_7742

Sådana här tårtbitar får Märtha på fall. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara emzi 8 maj 2017 at 10:00

    Sånadär tårtbitar får vem som helst på fall!

  • Leave a Reply