Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Vilda växter

19 maj 2017

_MG_0384

Vilda växter figurerar en hel del i mitt jobb såhär under våren. Eller främst är det mina kollegor som besitter kunskapen och ägnar sig åt kurser i och matlagning av de vilda växterna, men jag hänger alltid på för att paketera ihop recept, artiklar och nu senast en webbaserad snabbkurs i hur man plockar och tillagar nässlor (gå den, det är gratis). Hur som helst, här några recepttips som jag fotat för den som är sugen på något vilt till helgen. Gratis är det ju också.

_MG_7193

Nässelpesto – en klassiker för entusiasten, ett säkert kort för nybörjaren.

_MG_9819

Nässelvåfflor med en mix av vilda och tama grödor och lite ost och pesto som topping. 

_MG_9794

Kirskålen är späd och god just nu, passar bra på fredagspizzan

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply