Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Helsingfors

Vårdagar

25 maj 2017

 

Varmare temperatur innebär att jag äntligen får lufta alla färgranna kappor och jackor som hänger i garderoben. Eller badrocken, som på bilden.

_MG_0979

Mango är en frilansande grafiker på heltid sedan några veckor tillbaka. Hela veckan har vi suttit jämsides och jobbat med en bok i huslig ekonomi som ska i tryck inom kort. På eftermiddagarna har vi gått till parken för att plocka upp barnet.

_MG_0946

En gång såg Märtha och jag ett barn med en kattcykelhjälm. Vi blev mycket inspirerade och tänkte att en sådan kan man väl göra själv. Sagt och gjort. Öronen har dock fallit av, måste fixa med superlim.

_MG_1005 Våren är förutom deadlinernas tid även sommarfesternas tid. 

_MG_1017

I veckan var det grillfest på Teurastamo och sedvanligt tog jag Astrid med mig.

_MG_1008 Naapurin maalaiskana bjöd på grillad kyckling i olika former och tillhörande sallader som var ytterst inspirerande. Kål – ack vad gott det kan vara. Särskilt som finstrimlad och med någon riktigt god hemlagad dressing till. Men grillad är den också god – kålen. Vi åt med god aptit, sippade skumpa och chitchattade som man gör med sin syster. 

_MG_1034

Den fina goodiebagen tror jag blir en trogen följeslagare under sommaren. Den där räven har ett så sympatiskt utseende. Dock tror jag att den just länsat en hönsgård och främst känner sig mätt och belåten.

_MG_1049

Vi avslutade på Astrids lokala krog innan jag cyklade hem igen. 

_MG_1062

Lite Helsingforsvyer på vägen.

_MG_1115

Efter ytterligare en arbetsdrag packade vi bilen fyll och anlände Folkets hus. Nu väntar en drös fotojobb och dessutom ska vi anlägga grus på vår lilla bakgård.
 _MG_1108

Märtha och jag inledde dock starkt med chips och äppelklyftor och film i sängen. Någon måtta får det vara med jobbandet.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

1 kommentar

  • Svara Ellen 26 maj 2017 at 13:59

    åh! byxorna på sista bilden, vart kommer de ifrån?

  • Leave a Reply