Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Random från juni

20 juni 2017

Vad har juni erbjudit då? Främst deadlines, men även några mer lediga stunder. Här kommer några nedslag i de senaste veckorna.

_MG_5221

Magnus har tagit pauser i formgivningen av en bok med att ösa grus över vår bakgård. Bara det blir semester och vi lämnar Helsingfors för en månad och bosätter oss i Folkets hus ska den bli färdig. Funderar på att göra ett betongbord också. Här kan man sen sitta i kvällssolen. 

_MG_5656

Vi ordnade en överraskningsfest för min pappa och jag plockade enorma fång med lupiner för att pynta bord och hus.

_MG_5667

Det bästa med sommarmaten är dess enkelhet. Smakerna är så stora så det krävs inte många ingredienser.

_MG_5675

Ser fram emot lediga semesterdagar i detta kök. Det ska piffas och fixas och kanske vi till och med ska hinna beställa listerna som såklart fortfarande saknas. 

_MG_5694

Min bror mitt i överraskningsfesten.

_MG_6385

Jag har gått i blommiga byxor och guldskor på något event då och då.   

_MG_7062

En kväll åkte vi till den otroliga rhododendronparken i Haga. Går ej att framföra i bild hur mäktigt det var med hundratals rhododendronTRÄD mitt i barrskogen. Tätt med folk var det också. Absolut värt en visit.

_MG_5931

Suktar verkligen efter bakgårdslivet. 

_MG_4599

En kväll när jag fotade produkter och ljuset i köket levererade. 

_MG_4420

Men mest har jag fotat mat och skönhetsprodukter. Dock ej tillsammans. 

_MG_5773

Magnus och grillen en somrig söndag. 

1D2A7991

Och slutligen Astrid och jag framför ett gäng bilder igår. Brukar ha för vana att låta Astrid gå igenom mina bilder och sköta slutredigeringen, särskilt om de ska till tryck. Det gör verkligen stor skillnad att låta henne göra det där slutpiffet. Till hösten inleder hon sina studier i bildredigering på Fotoskolan Sthlm, vilket gör mig mycket uppspelt, dels för henne så klart, men också för vad det kommer att göra för slutpiffet framöver. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply