Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Semesterbörjan

30 juni 2017

Förra året inledde vi semestern med en knapp vecka på italienska rivieran. Var mer avslappnad än på månader efter de dagarna, och insåg vilka oerhörda fördelar det har för mig att inleda semestern den någon annanstans än i hemknutarna.

Inleder jag den hemma sätter jag omedelbart igång med en massa projekt. Jag rensar klädskåp och datorer och liderbyggnader och varför inte bygga en pool och renovera hallen när jag har värmen uppe. MEN, om jag omedelbart drar iväg någon annanstans, där dessa projekt omöjligt kan genomföras, lyckas jag gå ner i varv.

Kan tilläggas att den italienska rivieran inte är ett måste för att detta ska fungera, en vecka i Nykarleby med omnejd fungerade på precis samma sätt, och var ett betydligt förmånligare alternativ.

1D2A8981

Veckan inleddes med midsommarfirande med familj, syskon och min morbrors familj. Vi drog ut till en ö i en sjö.

1D2A9752

Bastu figurerar sällan i mitt liv, men när den gör det, så här med sjö intill, förstår jag konceptet på ett djupare plan. Ack, kontrasterna, de gör livet. Må det så vara mellan rökbastuns värme och sjöns skarpa kyla eller jordgubbens sötma och fetaostens sälta. Det mesta förhöjs med lite kontrast.

1D2A9387

Märtha njuter oerhört av sommarlov, och går omkring och prisar ledigheten.

1D2A9408Själv gick jag omkring och prisade den finska naturen och sedvanligt passade jag på att ägna mig åt lite produktfotografering mellan varven. Man måste ju passa på när man är i lämplig miljö. 

1D2A9485

Erik och Elias testkörde ett flytetyg och det hela var mycket underhållande för publiken på bryggan.

1D2A9496 Till efterrätt blev det grillade nektariner med kokosgrädde med vanilj och hackad mörk choklad 

1D2A9578

Klockan två på natten levererade naturen ett sant midsommarspektakel.

1D2A9571

Och jag gick omkring och förundrades över det österbottniska nattljuset.

1D2A9663

Sedermera hoppade jag in i en extra tröja, mössa, en sovsäck och ett täcke och sov i en liten koja. Mycket bra semesterstart!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply