Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Okategoriserade

Juli

3 augusti 2017

 

 

 

 

Det var en bra semester i år. Rofylld stundvis. Väldigt social. Solig och varm förvånansvärt ofta. Mycket bad. Rimlig mängd renoveringsprojekt och mängder av drömmar och planer.

Nu fortsätter sommaren i Helsingfors. Det är en något hektiskt månad. En hel del magasin och broschyrer som ska i tryck där jag har ett finger (eller en hand) med i spelet. Och en stor julfotografering. Och så börjar ju skolan också.

Men augusti har en tendens att kännas lite semestrig fortfarande, oberoende av hur mycket jobbet pockar på. Så jag tar det med ro och drar till stranden på eftermiddagarna och gör små utflykter här och där.


1D2A6655

Det var som sagt en social månad. Mi, Toni och Frans kom med efterrätt och jag tror vi hängde nonstop i sju timmar en eftermiddag. Kidsen underhöll sig själva och vi fick snacka hus, renovering och framtidsplaner över väldigt många koppar te.

1D2A6679

1D2A6698

En annan dag var våra grannkompisar över och vi grillade och chillade.

1D2A6700

Bland annat på bakgården, där kvällssolen finns. 

1D2A6707

Ett av Magnus nattliga projekt (han ägnar sig mycket åt att jobba om nätterna) var att bygga och gjuta ett bord som kan stå där på bakgården året runt. Resultatet kan skådas ovan.

1D2A6727

Ett och annat vinglas har hällts upp i köket om kvällarna. Det här var sommaren jag började dricka vitt vin. Rött vin, kaffe och öl är dock fortfarande otänkbara för mig. 

1D2A6733

Där mot slutet av juli fick jag inte så många buketter plockade, och de befintliga började sakta vissna. 

1D2A6756

Däremot plockade vi blåbär och smultron och en dag och rörde Märtha och jag ihop muffins. 

1D2A6772

Mysigt här!

1D2A6780

Märtha behövde en ny större säng till lägenheten och jag letade ivrigt på Tori efter snygga barnsängar. Innan det slog mig att hon ju egentligen hade två i sitt rum i huset, så vi delade på högsängen och förde den ena till lägenheten. Och så här mysigt blev det med en sänghimmel istället för högsäng. 

1D2A68101D2A7430

Vi har inte varit så hårda på det här med att odla, men lite frön har vi tryckt ner här och där och försökt vattna ofta. Åtminstone de här har dykt upp.

1D2A7415

Tack och adjö juli och semestern! 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply