Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus

Nytt renoveringsprojekt i huset

7 november 2017
1D2A1746

Det var dags för lite seriös renovering i Folkets hus igen tyckte vi. Nu är det den tidigare så kallade buffén som ska få sig ett lyft. I just det rummet har det enligt folk vi pratat med varit butik en gång i tiderna. Och nu senast en så kallad buffé/matsal.

1D2A1743

Rummet är stort och vi kommer att dela upp det i två. Rummet närmast köket blir någon form av brasrum/vardagsrum. Längst in blir det ett sovrum. Tanken är att vi kan hålla till i den här delen av huset under kallare perioder, då den stora salen inte är varken den lättaste eller förmånligaste att värma upp.

1D2A1740

Till vår glädje fanns det prima pärlspont under takskivorna. Men under plastgolvet fanns det endast någon form av glest utplacerade brädor som inte går att räddas, så nytt trägolv ska det bli. Och nya ytor på väggarna. Och ja, en hel del annat. 

.

Här en glimt från rummet från när vi köpte huset. Där i det brunmålade hörnet planerar vi för en spis.

Fortsättning följer! Som den tidspotimist jag är ser jag framför mig julmys i brasrummet. Men de mer realistiskt lagda suckar och himlar med ögonen. Återstår att se!

Nästa
Föregående

You Might Also Like

2 kommentarer

  • Svara Sus 9 november 2017 at 19:30

    Tror jag har kommenterat detta förut, men blir så glad när jag ser ditt fina skåp i turkost som skymtar på en bild. Har ett exakt likadant som jag ärvt av min mormor och morfar. Så fint!

    • Svara Karin Lindroos 16 januari 2018 at 22:01

      Just den här sortens skåp är så oerhört fina, ser dem alltid nu som då i antikaffärer och på loppisar och känner att jag skulle vilja ha dem alla.

    Leave a Reply