Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Helsingfors

Konkreta nyårslöften

4 januari 2018

Jag är en vän av konkreta planer och tydliga ramar. Röda trådar och klara sammanhang. Därav satsade jag på ytterst tydliga och genomförbara nyårslöften i år. Kolla upp ögonen hos en ögonläkare och gå på en tandkontroll. Allt är nu inbokat och jag känner mig mycket tillfreds redan såhär en knapp vecka in på det nya året. Som om jag uträttat stordåd.

_MG_8071

Hur som, nyåret firades in i hemknutarna med brunch på stan, champagne och tillbakablick och framåtblick med Magnus och Astrid på eftermiddagen, raketer i Kronohagen på kvällen (”det här är min bästa dag nånsin”, sade Märtha) och gäster till tolvslaget. När alla andra drog vidare i natten fick jag städinspiration och röjde i takt med en podd in på småtimmarna. Kontrastrikt till fjolårets technofest i Brooklyn på nyårsnatten, men så är det ju kontrasterna som gör livet rafflande.

Nästa
Föregående

You Might Also Like

5 kommentarer

 • Svara LisaMarie 4 januari 2018 at 22:40

  Haha, men vad härligt att redan ha infriat sina nyårslöften! Mina är inte direkt löften utan mer diffusa mål.

  • Svara Karin Lindroos 16 januari 2018 at 21:56

   Ja, så skönt! Lite mål har jag också, men de är också mera av den diffusa sorten.

 • Svara Rea 8 januari 2018 at 22:00

  Åh vilken fin väska! Varifrån är den?🙂

  • Svara Karin Lindroos 16 januari 2018 at 21:55

   MIssar kommentarer bland all spam, sorry! Den är från märket Fossil!

 • Svara Karin Lindroos 16 januari 2018 at 21:55

  Precis så som jag tänkte! Nöjd kan man gå vidare i vardagen!

 • Leave a Reply