Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Folkets hus Okategoriserade

Maj i Folkets hus

30 maj 2018

1D2A5636

Som vi har fixat och donat i detta hus den här våren. Mellan fotograferingar och deadlines har det röjts i garderober, inhandlats målburkar, krattats, kånkats på utemöbler och kanske allra mest dagdrömts om alla de där projekten vi ska ta oss an, sen. Här ovan en ny favoritplats i huset, i ett av de nya rummen som tidigare var en matsal. Speciellt om kvällarna är det extra god stämning just här. Och tidiga morgnar när ingen annan har vaknat.

1D2A5626

Köket bjuder på god stämning särskilt om eftermiddagarna och kvällarna, då det är ljust och varmt och ombonat. 

1D2A5480

Vi har handlat lite blomster, som man gör om vårarna. Men det är verkligen svårt. Hur ett rum skall fyllas med möbler kan jag se framför mig, men hur ett gäng blommor ska bli en naturlig del av en trädgård känns ytterst svårt att föreställa sig.

1D2A5518

1D2A5501

Efter en visit på Torrbacka trädgård har vi fyllt några krukor på bakgården med örter.

1D2A6485

En morgon tog vi frukosten till skogen.

1D2A6696

Och om kvällarna sitter vi i solen på bakgården. 

1D2A7005

Och här sitter jag nu, i den gamla matsalen där det för bara några månader sedan fortfarande var plastmatta, spånskivor och spindelväv i hörnen. Renoveringens under hörrni! Nu ska jag väcka familjen. 

Nästa
Föregående

You Might Also Like

Inga kommentarer

Leave a Reply