Februari i bilder

Februari i bilder

Mixat, vardag och helg från februari.

En lördag drog vi till Gumbostrand Konst & Form. Tanken var att se vår kompis Toffes fotoutställning, men vi var förstås en månad sena. Men det fanns annan konst att kolla på och så var det brunch som vi slog till på. Eventuellt en av de bättre bruncher jag ätit, med ett just lämpligt utbud av fräscha röror, gott bröd, scones, äggröra och vad man allt kan önska sig. Dessutom är själva Gumbostrand Konst & Form ett så behagligt ställe att hänga på, med den perfekta kombinationen av utställningar, mysig restaurang och bra utbud i shopen. Tar typ en halvtimme att köra hit från Helsingfors, så se det absolut som ett tips om du är på jakt efter utflyktsmål en grå helg som denna.

_MG_8616

En vardagsmorgon när jag steg ut genom dörren levererades det starka färger på himlen ovanför isbrytarna.

_MG_8481

En annan dag hände det otroliga, vi hängde upp tavlor.

_MG_9070

Också i Märthas rum, medan hon febrig låg i sängen bakom och kikade på och förstrött bläddrade i en av sina musikböcker, det vill säga en av de där böckerna med inbyggd spelare. Den senaste vi investerat i har Disney-tema, så jag håller sakta men säkert på att lära mig Frost-sångerna utantill.

_MG_8475

Över en croissant på Café Artist en lördag med Skinka och Astrid som sällskap.

_MG_8450

Inspector Toddler på väg ut på stan. Ibland på fredagarna går vi efter dagis ut på café hela familjen, och då får Märtha dricka kakao. Det ser hon alltid väldigt mycket fram emot.

_MG_8477

Ibland när det är soligt får man en skymt av hur det skulle vara att bo i en ljus lägenhet för en stund. I övrigt är detta en väldigt trevlig lägenhet att bo i, men jag kan verkligen sakna ljuset och lever riktigt upp den där eftermiddagstimmen soliga dagar då ljuset bara flödar.

_MG_8406

Jobb med firman en torsdag. Just nu koncentrerar jag mig på att skriva offerter och tidsplanera våren. Men det är svårt, för jag har nuförtiden så märkligt svårt att skilja på februari, mars och april. De känns allihopa som samma massa som jag inte lyckas särskilja i min kalender och märker att jag hela tiden missuppfattar hur långt det är till olika deadlines. Svårt att förklara, men kanske någon kan relatera till detta.

_MG_8386

En helt vanlig vardag, på väg hem från dagis.

_MG_8380

Med ett stopp vid blombutiken för att inspektera några dekorationsfjärilar som var instuckna i en bukett (Märtha), och jag för att inspektera priset på tulpanerna.

Smoothies, blinier & scones

Smoothies, blinier & scones

En biografi

En biografi