Närmat när den är som allra bäst

Närmat när den är som allra bäst

I somras gjorde Jonas, Magnus och jag ett litet magasin för restaurangen Köttkontrollen i Karis. Och nu kommer nummer två! Den här gången är det Miilo, Magnus och undertecknad, och givetvis krögarna, som fotograferat, skrivit och kockat ihop ett till storleken litet magasin fullspäckat med mycket kärlek till närmat, råvaror i säsong och slow food! Håll utkik i slutet av denna vecka på Köttkontrollen eller i Köttkontrollens butik. Om du inte råkar bo i närheten kanske det är läge för en utflykt. Och hej, missa inte brunchen på Köttkontrollen under veckosluten.

Här kan du läsa nummer 1.

Koncentrerad redaktör/fotograf arrangerar ost från den lilla köttbutiken. Notera även korgen, den bästa av 30-års presenter.

Spinneriets julmarknad

Spinneriets julmarknad

Höga halter höstmys

Höga halter höstmys