Klart du behöver en jultröja

Klart du behöver en jultröja

Klart man behöver en jultröja med text ur traditionell svensk ringdans. Magnus öppnade precis en shop på Printmotor under namnet FonTees, du hittar den här. Urenkelt att beställa – bara klicka i vad du vill ha, storlek, färg och betala med kreditkort.

_MG_5493

Förövrigt, Printmotor är en tjänst som hänger ihop med tryckeriet där Magnus och Astrid jobbar. Vem som helst kan alltså starta en egen Printmotor-shop, men man slipper ha lager, posta iväg och sånt. Det sköter dom på Whyprint. Dom innebär alltså Astrid och Magnus. Hur som, Astrid hälsar att beställer man senast tisdag så hinner jultröjan fram till jul. KUL! Finns förutom i rött och grönt i svart och grått, och som t-skjorta för barn. Vad gäller storlekarna så skulle jag säga att de är väldigt rymliga. På bilden har jag en S och Magnus en M.

Vinterdrinkar

Vinterdrinkar

Fixat & förberett

Fixat & förberett