Helg med extra allt

Helg med extra allt

_MG_1148
_MG_1285
_MG_1256
_MG_1140

Det var ett påskfirande med extra allt. Alldeles särskilt bjudningen hos min bror ovan. Julkonfekter, pepparkakor, vindruvor, blåbärspaj, te, skumpa – sånt gillar jag! Detta varvat med släktmiddagar, påskäggsjakt, häng och påskhäxfotografering på Spinneriet, snack över bubbel med bästa vänner, en sväng på krogen, en annan via Krono, cykelutflykt i Helsingfors.

Ja jestas, jag som inte kom ihåg en enda grej jag gjort under påsken när en kollega frågade, men inser ju nu att det hände ganska mycket. En ridtur på en islandshäst till och med. Bra saldo – nu är det dags för april! Det känns intensivare än nånsin förr, men skall ta mig an alla möjliga nya mentala och fysiska verktyg för att få allt att klaffa! Återstår att se hur det går. Roliga projekt är det i alla fall, både på jobbet och privat. Återkommer!

Sponsorerat: Måla köksluckorna!

Sponsorerat: Måla köksluckorna!

Innehållssamarbete: Ordning med Orthex

Innehållssamarbete: Ordning med Orthex